Is het Emma matras echt zo goed als wij allemaal denken?

Lekker slapen willen we natuurlijk allemaal. Toch vergeten mensen vaak hoe essentieel een kwalitatief goed matras is voor een goede nachtrust. Volgens de bedenkers van het Emma matras, bieden zij met dit matras de uitkomst voor een nacht heerlijk slapen. Het is natuurlijk niet voor niets dat dit matras al meerdere keren als beste uit de test is gekomen van de Consumentenbond. Maar wat maakt het Emma matras nou precies zo goed? En heeft dit matras ook nadelen? Wanneer je benieuwd bent naar alle ins en outs van het Emma matras, lees dan snel verder!

Een matras voor elk lichaamstype

Volgens de makers van het Emma matras, zit het matras op zo’n manier in elkaar dat het zich aanpast aan je lichaam en je gewicht zo goed mogelijk over het hele matras verdeelt. Het matras past zich dus aan jouw specifieke slaaphouding aan en geeft steun waar jij dat nodig hebt. Waardoor je dus altijd lekker ontspannen kan liggen! Omdat het matras erg flexibel is kun je zowel op je buik als op je rug lekker slapen.

Het aanpassingsvermogen van dit matras is natuurlijk een uitkomst, aangezien iedereen een andere lichaamsvorm heeft. Een ander voordeel van dit matras: het is erg ademend, waardoor het matras dus luchtig en droog blijft (hierdoor zweet je dus minder tijdens je slaap).

Het verschil tussen Emma Original en Emma Basic

Als je overweegt een Emma matras aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er twee opties zijn waar je uit kan kiezen. De Emma Basic en de Emma Original. Het Emma matras Basic is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. De Emma Original is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen. Beide matrassen worden van dezelfde materialen gemaakt.

Verder zit er nog wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Basic (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 309 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 599 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van de Emma Original koop je voor 399 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 999 euro. Er zijn voor elk matras zo’n 18 verschillende maten beschikbaar. Voor ieder wat wils dus!

Opvallend is dat de prijzen in verhouding vrij weinig verschillen in de kleinere maten, maar hoe groter de maat hoe groter het prijsverschil. Goed om over na te denken wanneer je besluit één van deze matrassen te kopen.

 

Jonge vrouw die op een emma matras ligt

 

Waar is het matras van gemaakt?

Het official Emma matras is gemaakt van Airgocell schuim, Traagschuim, en HRX-schuim. De tijk bestaat uit 99% polyester. Dit zegt je misschien niet zo veel, maar gelukkig hoeft dat ook niet! Het enige wat je moet weten is dat deze materialen gekozen zijn, met als doel een duurzaam matras bieden, wat ook nog eens enorm comfortabel is, wat wil je nog meer?

 

Wat vindt de consument ervan?

Bij de consumentenbond is het Emma Matras al een aantal keer als beste uit de test gekomen. Ook is het matras verkozen tot product van het jaar 2019. Over het algemeen worden er in de recensies van het Emma matras weinig nadelen genoemd. Alleen vinden sommige mensen het matras te zacht en niet ademend genoeg. Kortom, het Emma Matras is zeker het proberen waard. Alles voor een goede nachtrust toch?

 

Nu je hier toch bent, bekijk dan ook onze grote online matrassentest!

Gerelateerde berichten

One response to “Emma Matras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *